Tant Grön December

//Tant Grön December

Vi är nu framme i december, en månad då mycket av våra grönsaker befinner sig utomlands och har en lång väg att resa innan de når oss. Glöm inte bort alla goda och härliga rotfrukter och kålsorter som finns!!

Klicka på länken nedan för att öppna det senaste numret av Tant Grön.

Klicka här för att se Tant Grön
2017-03-23T17:12:12+00:00 2015-12-14|Categories: Nyhetsbrev|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng