LEDIG TJÄNST

//LEDIG TJÄNST

Säljare frukt & grönt till dagligvaruhandeln, distrikt Götaland

Brinner du för försäljning och vill vara med i vår resa att utveckla vår affär mot dagligvaruhandeln? RP Frukt är idag ledande grossist av frukt & grönt till restauranger i södra Sverige och våra säljare är experter på restaurangbranschen, nu vill vi även bli bäst på frukt & grönt till dagligvaruhandeln. Du blir en viktig person för att vi ska lyckas!

Dina arbetsuppgifter
Vi utökar säljkåren med en säljare och du kommer att ha en avgörande roll i att bygga upp och utveckla vårt varumärke mot dagligvaruhandeln. Du kommer till stor del att arbeta med nykundsbearbetning och sluta nya avtal men även arbeta med försäljning och kundvård till befintliga kunder inom ditt distrikt. Ditt arbetsfält är Götaland. Eftersom RP Frukt har sitt kontor i Hässleholm utgår du normalt från ditt hem.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning inom dagligvaruhandeln och förstår marknaden. Du har god kunskap om livsmedel, i synnerhet frukt & grönt. Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är krav.

Som person har du ett starkt säljdriv, positiv energi och du triggas av att göra affärer. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är älskar att möta människor och är bra på att skapa kontakt. Affärer görs mellan människor som litar på varandra och för att du ska lyckas måste du vara förtroendeingivande och bra på att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Inom RP Frukt har vi en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. Detta kräver ett stort engagemang av våra säljare och vilja att arbeta hårt för att nå uppsatta mål.

• Erfarenhet av försäljning till dagligvaruhandeln
• Kunskap om livsmedel / frukt & grönt
• MS Officepaketet och B-körkort är krav
• Kontaktskapande, förtroendeingivande och relationsbyggande
• Målinriktad och drivkraft att göra affärer

Du erbjuds

• Ett utvecklande och utmanande arbete i ett familjärt företag som växer
• Möjlighet att själv vara med och styra över din tillvaro
• Många kontaktytor, både med kunder och internt med kollegor inom RP Frukt
• Fast månadslön och tjänstebil

Kontakt
Har du några frågor, kontakta Anders Larsson (anders.larsson@rpfrukt.se) eller Magnus Larsson (magnus@rpfrukt.se).

Låter det spännande, tveka inte att söka redan nu, urval sker löpande. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret som du hittar under Lediga tjänster på vår hemsida http://rpfrukt.se/lediga-tjanster/.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.
Sökord: Säljare utesäljare livsmedel frukt grönt dagligvaruhandel DVH utesäljare

Om RP Frukt
RP Frukt omsätter ca 330 miljoner, är södra Sveriges ledande leverantör av frukt och grönt och ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. Vi är med andra ord en del av ett stort familjeföretag där värderingar, ansvar och långsiktighet är viktigt för oss. Bland de över 4000 artiklar vi lagerför finns även mejeri, ägg, fisk, kött & chark, drycker, kaffe, kryddor, kolonialvaror och frysta varor. Vårt team på ca 130 medarbetare ger dagligen personlig service till våra tusentals återkommande kunder inom i huvudsak restaurang och storkök. Tillsammans med vårt systerbolag Grönsakshallen Sorunda AB är vi rikstäckande. Vi är redo att fortsätta växa med våra kunder och deras önskemål. För mer information se www.rpfrukt.se

2017-03-23T17:12:12+00:00 2016-01-5|Categories: Uncategorized|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng