RP Frukt blir Grönsakshallen Sorunda

//RP Frukt blir Grönsakshallen Sorunda

Till kunder och leverantörer till RP Frukt:

Omprofilering och nysatsning när RP Frukt blir Grönsakshallen Sorunda

Nu omprofilerar vi RP Frukt i Hässleholm till varumärket Grönsakshallen Sorunda. Därmed får restaurangkunder i södra Sverige tillgång till Grönsakshallen Sorundas breda sortiment av frukt och grönt, liksom kött och chark från Fällmans Kött.

Läs mer genom att klicka på länken nedan:

RP Frukt blir Grönsakshallen Sorunda_170330

2017-05-11T12:33:12+00:00 2017-03-30|Categories: Nyheter|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng