Kundevent Fredrik Hedlund lagar Nordisk Råvara

//Kundevent Fredrik Hedlund lagar Nordisk Råvara

Medaljrika kocken Fredrik Hedlund kommer och lagar mat på Nordisk Råvaras spännande produkter i vårt fina provkök i Hässleholm.

  • Tiden är torsdagen den 25/10 från kl 10:00 till ca 14:00
  • Plats är i Hässleholm, Röinge.
  • Vi vill gärna veta i förväg om du/ni har möjlighet att komma då antalet platser är begränsat.
Eventinformation PDF

Nordisk Råvara

Nordisk Råvara återinför svenska kulturarvsgrödor på platser där de en gång växte. Vi odlar också grödor, som traditionellt sett växer i andra delar av världen, på våra breddgrader. Alla grödor från Nordisk Råvara odlas på ett skonsamt sätt, i utvald jord, av odlare som bryr sig.

Nordisk Råvaras hemsida

Fredrik Hedlund

Fredrik Hedlund har varit med i Svenska Kocklandslaget 2003-2012 och vunnit ett antal fina titlar; 2004 Silver i Junior OS, 2006 Silver World Cup, 2008 Brons i OS, 2010 Silver World Cup och 2012 totalseger i OS med vinst i samtliga kategorier.

2018-10-08T11:03:47+00:00 2018-10-5|Categories: Kundinformation|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng